Kniha - Zázrak jménem hořčík od Dr. Carolyn Dean v rozšírenom vydaní

Kniha - Zázrak jménem hořčík od Dr. Carolyn Dean v rozšírenom vydaní

03.08.2024

V roku 2024 vyšlo v češtine nové, rozšírené vydanie knihy Zázrak jménem hořčík od Dr. Carolyn Dean, ktoré obsahuje približne o 30 % viac informácií ako pôvodná verzia. Toto druhé vydanie prináša aktuálne vedecké poznatky a praktické rady týkajúce sa jedného z najdôležitejších, no často prehliadaných minerálov – horčíka (magnézium).

Novinky v druhom vydaní

Druhé vydanie knihy „Zázrak jménem hořčík – druhé vydanie“ prináša množstvo nových informácií a zlepšených metód, ako zvýšiť príjem a vstrebávanie horčíka. Dr. Deanová vysvetľuje, ako môže magnézium (horčík) pomôcť znížiť hladinu cholesterolu a ako správna rovnováha medzi vápnikom a magnéziom môže znížiť riziko srdcových chorôb. Kniha tiež obsahuje nové výskumy, ktoré spájajú nedostatok magnézia s obezitou a ďalšími zdravotnými problémami.

Praktické rady a odporúčania

Jedným z hlavných prínosov knihy sú praktické rady, ako zvýšiť príjem horčíka (magnézia). Dr. Deanová odporúča konzumovať potraviny bohaté na horčík, ako sú orechy, fazuľa, zelená listová zelenina a semienka. Pre tých, ktorí majú problémy so vstrebávaním horčíka z potravy, kniha ponúka aj odporúčania na doplnky stravy.

Príbehy zo života

Kniha je plná príbehov pacientov, ktorí trpeli nedostatkom horčíka a ktorí zaznamenali výrazné zlepšenie svojho zdravia po jeho doplnení. Napríklad príbeh Mary, ktorá trpela kŕčmi v nohách a nespavosťou, no po zmenách v strave a začatí užívania horčíkových doplnkov sa jej zdravotný stav výrazne zlepšil. Podobne aj Sam, ktorý mal problémy so srdcom a vysokým krvným tlakom, našiel úľavu vďaka horčíku.

Prečo si prečítať túto knihu?

„Zázrak jménem hořčík – druhé vydanie“ je nielen informatívna, ale aj inšpiratívna kniha, ktorá čitateľom poskytuje praktické nástroje a vedomosti na zlepšenie ich zdravia. Dr. Deanová s jasnosťou a odbornými skúsenosťami vysvetľuje, prečo je magnézium nevyhnutné pre naše telo a ako môžeme jednoducho zlepšiť jeho príjem. Táto kniha je neoceniteľným sprievodcom pre každého, kto chce zlepšiť svoje zdravie a predchádzať vážnym zdravotným problémom.

Kniha Zázrak jménem hořčík – druhé vydanie vám ukáže, ako môže magnézium výrazne zlepšiť kvalitu vášho života. Prečítajte si „Zázrak jménem hořčík – druhé vydanie“ a objavte, ako jednoduché zmeny v strave a doplnkoch môžu priniesť veľké zlepšenie vášho zdravia.



Späť na zoznam článkov